Kontortid

Hav serienummer og modelnummer til hånden for en hurtig betjening.

Man - Tor: 9:00 - 16:00
Fre: 9:00 - 12:00

Tlf: 98 313 999

Vi dækker området

Indsend formular

Navn
Please let us know your name.

Tlf.:
Invalid Input

Mærke

Model Nr.:
Invalid Input

Serienr.:
Invalid Input

Besked
Invalid Input

Email
Invalid email address.

Adresse
Invalid Input

Postnr
Invalid Input

By
Invalid Input

Invalid Input

Energimærke til hårde hvidevarer

Når du køber hårde hvidevare hos Storvorde Hvidevare Service, gør vi os altid ekstra umage for at vejlede om energiforbruget. Således vil du som kunde opleve den bedste service og samtidig udnytte din investering bedst muligt til gavn for miljøet og de løbende omkostninger.

Siden udgang af 2011 tråd der nye og reviderede mærkningskrav i kraft for hvidevarer. Det ændrede energimærknings direktiv gør det muligt at supplere A-G skalaen med A+, A++ og A+++. Dermed får forbrugerne mulighed for at vælge det mest energieffektive produkt. Producenterne får dermed incitament til at producere det.

energimaerkningEnergimærkets udseende

Selve mærket bevarer klassifikationen og de genkendelige pile på en skala fra mørkegrøn til rød, men:

  • Mærket er nu identisk for hvert produkt på tværs af sprog- og landegrænser i EU, idet tekst er udskiftet med piktogrammer.
  • Energimærkets skala får en ny overbygning, så det kan suppleres med A+, A++ og A+++.
  • Den bedste klasse og kun den bedste klasse vil være mørkegrøn.
  • Mærket bliver fremstillet som ét mærke, dvs. strippen udgår. Energimærket skal være synlig i reklamer Nu skal energimærket vises i alle reklamer og alt tekniskinformationsmateriale, hvis der gives prisoplysninger. Det gælder også ved fjernsalg (f.eks. internet butikker). Ansvarsfordeling Som noget nyt er det leverandørens ansvar at levere det rette energimærke sammen med det enkelte produkt. Forhandleren har til gengæld ansvaret for at placere mærket på et iøjnefaldende sted på produktet, så forbrugeren har let adgang til oplysningerne om energiforbrug m.m.